NextGEN Gallery Plugin Not found

Priser | Visionhouse | Kontorfællesskab i København & Viborg

Vi tilbyder markedets suverænt bedste priser og service.

 

Servicerede kontorer

Fuldt udstyrede kontorer med gratis adgang til alle kontorhotellets faciliteter og services udgør fra kr. 2.495 pr. måned pr. arbejdsplads. Inkluderet er bl.a. internet, møbler, rengøring, kaffe/the, overvågning, gratis adgang til topudstyrede mødelokaler, køkkenfaciliteter, relaxområder, print/scan/kopi, masser af p-pladser, super netværk mv. og fri adgang til at benytte alle Visionhouse’ kontorer.

Der kan tilbydes kontorstørrelser fra 1 person til 30 personer. Der udstedes kun én samlet regning hver måned, der gør det muligt at lægge et budget og undgå uforudsete udgifter. Du kan på månedsbasis tilpasse dine behov, f.eks. hvis du har behov for een ekstra arbejdsplads i en kortere periode. Du kender din månedlige faste udgift og kan fokusere 100% på din virksomhed, og du betaler kun for det du har behov for her og nu.

 

Virtuelt kontor+

Adgang til alle kontorhotellets faciliteter og services, men uden fast kontorplads udgør fra kr. 1.495 pr. måned. Her får du en professional ramme til din virksomhed. Og adgang til alle faciliteterne. Og vi tilbyder at du har mulighed for adgang til en kontorplads 1 dag om ugen.

 

Vi tilbyder en fleksibel kontraktslængde, sammen med fuld facility management. Lejebindingsperiode minimum 1 måned.

For eksterne ikke lejere kan kontorhotellets mødefaciliteter lejes på time- eller dagsbasis. Priserne starter ved kr. 200 + 100 pr. påbegyndt time incl. kaffe/te- og vand for 4 mødedeltagere. Der kan arrangeres lækker mad mv.

Mulighed for at tilkøbe meget rutineret administrativ- eller bogføringsmæssig assitance fra 295 kr. pr. time.

Copyright 2010 - Visionhouse Copenhagen - Designet af: René Sejling