NextGEN Gallery Plugin Not found

Kontorhotel | Visionhouse | Kontorfællesskab i København & Viborg

VISIONHOUSE administrerer servicerede kontorer også kendt som Kontorhoteller. Her hjælper vi virksomheder med at opnå succes på deres forretningsområde ved at tilbyde servicerede kontorer med bl.a. adgang til det nyeste indenfor trådløs IT og kontorindretning. Alt sammen i en nyistandsat kontorbygning med en god og central beliggenhed.

Visionen bag VISIONHOUSE er at tilbyde virksomheder fleksible kontorfaciliteter i et professionelt miljø, så virksomhedens ledere og medarbejdere udelukkende kan fokusere på kerneforretningen. Kontorerne i et kontorhotel prissættes ud fra, hvor mange arbejdspladser du ønsker at leje, samt hvor i ejendommen kontorerne er beliggende.

Priserne i VISIONHOUSE udgør fra kr. 2.495 pr. kontorplads incl. adgang til alle kontorhotellets faciliteter og services.

VISIONHOUSE gør det muligt for virksomheder at etablere et kontor hurtigt og uden større egen involvering. Du får adgang til et professionelt og eksklusivt setup fra start, samt adgang til en række faciliteter og services, som normalt kun ville være tilgængeligt for meget store virksomheder.

VISIONHOUSE indgår i en velkonsolideret koncern , der tillige har attraktive erhvervsejendomme. Det betyder at dersom dine behov ændres, eller du f.eks. også har behov for lagerfaciliteter mv., så kan vi også tilbyde dette.

Copyright 2010 - Visionhouse Copenhagen - Designet af: René Sejling