NextGEN Gallery Plugin Not found

Fordele | Visionhouse | Kontorfællesskab i København & Viborg

VISIONHOUSE har investeret i alle faciliteter herunder møbler og trådløs IT, køkken, mødefaciliteter, fitness, reception m.m. Det er lige til at flytte ind og starte forretning, så du kan fokusere på din kerneforretning.

Endvidere har vi indgået aftaler med benzin-, telefoniselskaber mv. for opnåelse af attraktive lave priser, der tilbydes VISIONHOUSE’ brugere, ligesom vi kan tilbyde administrativ bistand.

Du kan let ekspandere din virksomhed indenfor rammerne af kontorfællessskabet, idet du på månedsbasis, kan tilkøbe yderligere kontorpladser. Der er høj fleksibilitet når du vælger VISIONHOUSE. Den månedlige pris inkluderer stort set alle omkostninger til kontor, og du opnår gratis adgang til en lang række faciliteter og services, som normalt kun store virksomheder har.

I VISIONHOUSE skal du ikke bindes til en lang lejeaftale. Kontorerne kan lejes med korte kontrakter og op til flere år. Du slipper samtidig for at skulle betale stort depositum, idet du alene skal betale mellem 1 til 3 måneder, du bestemmer. Et kontor i VISIONHOUSE er derved meget fleksibelt.

Copyright 2010 - Visionhouse Copenhagen - Designet af: René Sejling