NextGEN Gallery Plugin Not found

Visionhouse Copenhagen | Kontorfællesskab i København

Kontorfællesskab i København, Hedehusene/Roskilde, Ballerup og Viborg

VISIONHOUSE – Leverandør af servicerede og virtuelle kontorer samt møde- og konferencefaciliteter i Danmark. Nu også mulighed for lagerfaciliteter og bolighotel.

Med kontorer i København, Hedehusene/Roskilde, Ballerup og i Viborg tilbyder VISIONHOUSE eksklusive og nyistandsatte lokaler og faciliteter, til markedets mest attraktive priser, og med attraktiv beliggenhed i forhold til motorvej, centrum mv.

Vores lokaler og service lever op til højeste krav, og vi tilstræber at skabe effektive og eksklusive rammer for vores kunder således at vores kunder opnår succes.

Vi tilbyder fuldt servicerede kontorer, hvad enten behovet er én arbejdsplads eller op til 30 arbejdspladser. Der kan tilbydes både egne aflåste kontorer eller storrumskontorer.

Med gratis adgang til masser af topmoderne mødelokaler samt et betydeligt antal services og faciliteter inkluderet i lejen. For medarbejderne er der masser af faciliteter, herunder badefaciliteter, køkken- og relax områder, samt fitness- og spinningslokaler. Hertil masser af p-pladser, samt central beliggenhed i forhold til Centrum.

Læs mere om VISIONHOUSE på denne website, eller kontakt Lars Ankjer Jensen på telefon (+45) 2426 4541.

Fremtidens moderne virksomhed vil indrette sig i kontorhoteller / kontorfællesskaber, fordi en række faste omkostninger deles af mange virksomheder. Omkostningerne gøres mere variable og der betales kun for de arbejdspladser som din virksomhed har behov for her og nu – og med mulighed for at vokse indenfor eksisterende kontorhotel. Endelig reduceres kapitalbehov i relation til lokaler, inventar og facility services. Få mere og betal mindre.

Copyright 2010 - Visionhouse Copenhagen - Designet af: René Sejling